DK Group Kft.

Facebook borítókép tervezés | online grafika

DK Group Kft.

Facebook borítókép tervezés | online grafika

A DK Group Kft. lakóingatlanok, közintézmények, ipari épületek, irodaházak teljeskörű villamos kivitelezésével foglalkozó vállalkozás.

Mivel egy frissen induló vállalkozásról van szó, ezért a logón és néhány fotón és ötleten kívül nem volt sok támpontunk, ezért legfőbbképp a logóból indultunk ki.

Egy olyan betűtípust választottunk, amely összhangban van a logóban szereplő betűtípussal, jól kiegészítik egymást, de mégis egy markánsabb, robusztusabb összképet ad, ami egy villamosipari cég számára elengedhetetlen.

A formavilágot tekintve éles, sarkos formákat használtunk, ezekkel az elválasztásokkal egy picit a villámra, az áramra szerettünk volna asszociálni, ezzel is szimbolizálva, hogy egy villamosipari cégről van szó.

A kiindulási szín a piros és a fekete volt. Ezt a két színt átalakítottuk, hogy ne sugalljon a piros szín veszélyt, a feketével pedig elkerüljük a komor összképet. Ezért háttérnek inkább egy sötétebb szürke színt használtunk, és kiemelő színként inkább a villamosipari cégekre jellemző és az energiát szimbolizáló sötét/pirosas narancsszínt választottuk.

A fő fókuszt a telefonszám kapta, mivel ez az elsődleges kapcsolatfelvételi lehetőség, a telefonszám fölé pedig egy kis cselekvésre sarkalló üzenetet is elhelyeztünk, hogy a látogatót, a potenciális ügyfelet cselekvésre sarkalljuk.

A szolgáltatások mellé került egy-egy kis ikon is, ezzel kiemelve azokat és megtörve a száraz felsorolást.

#grafikaitervezés #onlinegrafika #facebookborítóképtervezés #borítóképtervezés #dkgroupkft #villamosiparikft #villamosiparivállalat #portfólió

Extra tartalmakért kövess minket itt is:

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Egyedi megoldásokért lépj velünk kapcsolatba.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Egyedi megoldásokért lépj velünk kapcsolatba.

contact-section