FirstBlood

logótervezés

FirstBlood

logótervezés

A FirstBlood egy gamer termékek értékesítésével és gamer tartalmak készítésével foglalkozó brand.

Nagyon közel áll a szívünkhöz ez a téma, mivel mi is nagyon szeretünk játszani, követjük a gamer világ híreit és érdekességeit, így könnyen tudtunk vele azonosulni.

A megalkotott logó a gamer világból származó „first blood” kifejezésén alapul, vagyis ez a kifejezés onnan ered, amikor a mérkőzés során egy játékos elsőként elhull. Ezért esett a választásunk az embléma típusú logóra, mivel így ötletesen ötvözni tudtuk a brand nevet és a piros irányzék jelet.

Igyekeztünk egy olyan modern és letisztult logót megalkotni, ami időtálló, külföldi és belföldi piacon is megállja a helyét, ötletes, különleges, mindenki tud vele azonosulni, komoly és informatív, mentes a közhelyes konkrét gamer eszközöktől (pl.: joystick, gamepad, monitor, egér, stb.), valamint a legfontosabb, hogy teljes mértékben bele tudjon illeszkedni a brand fő értékei közé (gamerektől gamereknek attitűd; közvetlen, fiatalos, barátságos, humoros, gamer kommunikáció).

#logótervezés #grafikaitervezés #firstblood #videójátékwebshop #videójátékwebáruház #videójáték #gamertartalom #videójátéktartalom #játékosközösség #portfólió

Extra tartalmakért kövess minket itt is:

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Egyedi megoldásokért lépj velünk kapcsolatba.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Egyedi megoldásokért lépj velünk kapcsolatba.

contact-section