HRAMN (Nagyfelbontású Repülőgépes Monitoring Hálózat)

logótervezés

HRAMN (Nagyfelbontású Repülőgépes Monitoring Hálózat)

logótervezés

A HRAMN egy új megközelítésű természetvédelmi mozgalom, egy globális mintavételi hálózat a táj- és természeti értékek állapotának nyomon követésére.

„A természeti értékek megfigyelése anélkül, hogy terepi jelenléttel zavarnánk az életközösségeket.”

A mozgalomról részletesebben

A mozgalom tevékenységét alapul véve, a megtervezett logó kiindulási pontja az a topográfiai/ortofotó térképet szimbolizáló motívum volt, e mellett a táj, a terület, az élőhely légi feltérképezésének szimbolizálása volt a cél.

A négyzet forma magát a térképet/légi fotót szimbolizálja, a benne lévő vonalak és amorf formák jelképezik a talajt, a domborzati formákat és elemeket, erdőket, mezőket, tavakat, folyókat, stb.

A célközönségből kiindulva (kutatóintézmények, befektetők, döntéshozók, hobbi drónosok, biológusok, tájépítészek, nemzeti parkok munkatársai, erdészek, egyetemi hallgatók), egy olyan logót sikerült megalkotni, amely modern, letisztult, markáns, komoly, magabiztos és határozott stílust képvisel. Ez a stílus tetten érhető a szín- és betűtípus választásban is.

/ Tamás /

#logótervezés #grafikaitervezés #természetvédelmimozgalom #természetvédelem #mintavételihálózat #monitoringhálózat #élőhelytérképezés #légitérképezés #természet #portfólió

Extra tartalmakért kövess minket itt is:

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Egyedi megoldásokért lépj velünk kapcsolatba.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Egyedi megoldásokért lépj velünk kapcsolatba.

contact-section