About

SZIASZTOK!

Mi vagyunk a Partner Studio!
Vállalkozókként – és egy párt alkotva a magánéletben is -, azt tűztük ki célul, hogy az odaadásunkkal segítsük elérni a partnereink céljait és a vállalkozásuknak értéket teremtsünk.

KIK VAGYUNK?

Egy kis debreceni csapat, akik rajonganak mindenért, ami kreatív, és ami inspirál minket a munkánkban.
A csapatunk képszerkesztője és retusőre Melánia, a csapatunk grafikusa pedig Tamás.
Mi vagyunk a Partner Studio!
A brandünk 2020-ban alakult, amikor is mindketten egyéni vállalkozók lettünk.

MIÉRT IS SZERETTÜNK VOLNA VÁLLALKOZNI ÉS MI A CÉLUNK A BRANDÜNKKEL?

Mindig is egy gondolat lebegett a szemünk előtt, az pedig a függetlenedés.
Saját magunknak szerettük volna megteremteni a sikert és learatni a dicsőséget.
Mindig is azt szerettük volna, hogy az évek alatt megszerzett tudásunkat kamatoztatni tudjuk, és közvetlenül segíteni tudjunk azokon az embereken, akiknek fontos a saját vállalkozásuk, úgy ahogy nekünk is fontos a saját brandünk.
Ezért szerettünk volna vállalkozók lenni, és ezért alapítottuk meg a brandünket.
Arra törekszünk nap mint nap, hogy folyamatosan fejlődjünk, és hogy értéket teremtsünk.
Számunkra fontos, hogy értéket teremtsünk. A célunk az, hogy segítsünk a partnereinknek a tapasztalatunkkal, a szakértelmünkkel, a tudásunkkal.

MI AZ, AMIT NEM CSAK MEG TUDUNK, DE SZERETÜNK IS CSINÁLNI?

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, otthonosan mozgunk a grafikai tervezés és a képszerkesztés téren, mindezeket pedig élesben, a gyakorlatban sajátítottuk el.
Sok év telt el, míg rátaláltunk arra, amit szeretünk csinálni, és amiben jók is vagyunk.
Ez lett a grafikai tervezés és a képszerkesztés.
Nagyon szeretünk ezzel foglalkozni! Ebben tudjuk a legjobban a kreativitásunkat kiélni és megélni.
Szeretünk alkotni, szeretünk tervezni, gondolkodni, mindig valami új dolgot kitalálni, új technológiákat megismerni, szeretünk fejlődni, szeretünk kommunikálni, szeretünk vállalkozásoknak segíteni, szeretünk vállalkozók lenni.
A munkánk során arra törekszünk, hogy a partnereinkkel egy csapatot alkotva, a kéréseiket maximálisan szem előtt tartva, azt a legjobban és legprofesszionálisabban teljesítsük. Számunkra nagyon fontos a folyamatos kapcsolattartás és kommunikáció a partnereinkkel a munkánk során, mivel csak így lehet a lehető legjobb eredményt elérni.
A siker számunkra az elégedett partnert jelenti, ezért mi azon vagyunk, hogy a munkánkkal segítsük elérni a partnereink célját.

NYISS AZ ÚJ LEHETŐSÉGEK FELÉ!

Készítsünk együtt valami értékeset!
A portfóliónk meglehetősen sokszínű, és hisszük, hogy a munkánk önmagáért beszél, ezért nem is szaporítjuk tovább a szót, nézz körül a projektjeink között és, ha meggyőztek a munkáink, akkor írj nekünk, és dolgozzunk együtt!
Legyen szó grafikai tervezésről, vagy képszerkesztésről mi biztosan tudunk segíteni!

A SIKERHEZ VEZETŐ ÚT

About

PARTNEREINK VISSZAJELZÉSEI

Vanda
2023

„Különleges élmény a Partner Stúdióval dolgozni. A meetingek és a levelezések során úgy érezheted, te vagy a legfontosabb ügyfél a világon. Emellett profin dolgoznak, már a második projektem lesz velük. Részletesen kikérdeznek az elképzeléseidről, hogy biztosan olyan legyen a végeredmény, amilyet szeretnél.”

Vanda

Movienglish

Kata
2022

„Partner Studióval nagyon jó volt a közös munka. Egy egyedi logót készíttettünk el velük, ami írtó cuki és szuper lett. Azóta több felületen is kipróbáltuk és mindenhol hozta az elvárást, ezért csak most írtuk le a véleményünket. Biztosan a jövőben is őket fogjuk választani. Mégegyszer nagyon köszönjük a közös munkát!”

Kata

Csucsu Farm Törpesün Tenyészet

Csenge
2022

„Csak ajánlani tudom a Partner Studiót! Nagyon örvendek hogy nem saját magam DIY-oltam a weboldalam, mint ahogy előre terveztem. Nagyon igényes és szép lett a végeredmény.”

Csenge

Csenge Art

Zsanett
2021

„ÖRÖK HÁLÁM!!! Annyira örülök, hogy szakmai segítséget kértem […] Annak meg végképp örülök, hogy pont Rátok esett a választás! És az a kedvesség, amilyen minőségben foglalkoztok az emberrel, hát le a kalappal előttetek! Hálásan köszönöm az extra ajándékokat! Szuperszónikus lett a végeredmény, nagyon feldobtátok a napomat! […] Ebben is annyira PARTNEREK vagytok, találó a nevetek mert annyira alaposak vagytok a kommunikációban IS. Nagyon körültekintően tájékoztattok mindig, nagyon szimpatikus ez az odafigyelés. 🙂 Maradjatok ilyenek! <3 További sok sikert kívánok Nektek a munkátok során!”

Zsanett

Retusálás és képszerkesztés projekt

Vanessa
2021

„Pontos határidők, precizitás, tiszta kommunikáció és egyedi, kreatív megoldások. Nagyon pozitív élmény volt együtt dolgozni a Partner Studioval! Köszönöm a közös munkát.”

Vanessa

Nessana

000

ELVÉGZETT PROJEKT

00

ELÉGEDETT PARTNER

0

ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT

DOLGOZZUNK
EGYÜTT

Egyedi megoldásokért lépj velünk kapcsolatba.

contact-section